За нас

Търговско-сервизен комплексКомпанията „Автоцентър – МП” ООД е създадена през 2003 г. Четири години по-късно започва изграждането на търговско-сервизен комплекс. На обща площ от 2 200 кв.м. са разположени:

Шоурум за най-новите модели на Alfa Romeo.
В административната част на сградата клиентите получават консултации и информация за всеки автомобил.
Специализираният сервиз гарантира качествено гаранционно и извънгаранционно бързо обслужване на почитателите на всички италиански автомобили.
Луксозни офиси – представителства на водещи фирми в различни сфери – застрахователна, строителна, интернет – комуникации, юридически консултации, банково обслужване, корабно агентиране…

През м. Август 2008 год. дружеството става официален дилър на престижната марка Alfa Romeo.

В края на м. Ноември 2010 г. търговско-сервизният комплекс на „АВТОЦЕНТЪР – МП” ООД е оторизиран за гаранционно и извънгаранционно обслужване на FIAT, Fiat Professional и Lancia.

Екипът на фирмата е изграден от специалисти, познаващи детайлно характеристиките на всеки автомобил.
В търговско-сервизния комплекс на Alfa Romeo всеки може да сподели страстта от спортния дух на автомобилите, отличаващи се с уникален дизайн, иновативни технологии и комфорт. Защото автомобилите на Алфа са не само превозно средство, не само стил и класа, те са Страст!

За записване за ремонт или оглед, се обадете в работно време на един от нашите телефони:

тел.: 052 / 73 73 83 – Търговец

тел.: 052 / 73 53 73 – Сервиз, Резервни части

Колкото и да е добър и поддържан вашият италиански автомобил неимоверно идва един момент, в който се налага неговата профилактика, а често и замяната на негова част. И вие трябва да се спрете на типа автосервизи, който ще ползвате. Ние сме оторизиран автосервиз, който работи с оригинални авточасти, доставят само качествена стока и поемат гаранция за нея. Това означава за вашият FIAT, Alfa Romeo или Lancia сигурност на пътя и спокойствие, че няма да се наложи скорошен повторен ремонт, изискващ още разходи. От друга страна цените на оригиналните авточасти, както и самото заплащане на автосервиза са достъпни за всеки.

Знаете ли, че…

Първият автомобил на компанията Anonima Lombarda Fabricia Automobili (A.L.F.A.) е произведен в малката фабрика в Портело в далeчната 1910 г. Едва ли тогава Джузепе Мерози – дизайнер на първата Alfa, притежаваща „мощ” от 24 к.с., е предполагал до какви технически и естетически върхове ще достигнат неговите наследници. Едва ли преди 100 години някой е предполагал, че автомобилите с марка Alfa Romeo ще са разпрoстранени по целия свят и ще олицитворяват спортният дух, динамичният стил и модерен дизайн.
Днес, 100 години по-късно, този спортен дух, динамичен стил и модерен дизайн е по-достъпен от всякога! Защото марката Alfa Romeo има свой дом във Варна!

Очакваме ви в дома на Alfa Romeo във Варна на бул. „Владислав Варненчик” 312 !